Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο νέος εφημέριος της ενορίας μας

   Από την περασμένη Τετάρτη 29 Μαΐου της Μεσοπεντηκοστής, τοποθετήθηκε και επίσημα ο δεύτερος εφημέριος στον Ιερό μας Ναό.
  Ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Ανατόλιος Παπαναγιώτου απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής της Γεωπονίας και Εδαφολογίας, στο εξής θα καλύψει τις λειτουργικές και πνευματικές ανάγκες της ενορίας, στο πλευρό του προϊσταμένου του Ιερού μας Ναού πατρός Δημητρίου Καρανίκα.
  Ο π. Ανατόλιος, εκάρη μοναχός το Σάββατο 13 Απριλίου ε.ε. από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιγνάτιο στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου στο κέντρο της πόλης μας, ενώ διάκονος την Δ' Κυριακή των Νηστειών, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης.Την Κυριακή 21 Απριλίου, της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας, ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε Πρεσβύτερο και Αρχιμανδρίτη τον π. Ανατόλιο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.
    Ο πιστός λαός, οι συνεργάτες και οι νέοι του Ιερού μας Ναού, εύχονται στον νέο εφημέριο πλουσία τη χάρη και τη δωρεά του Παναγίου Πνεύματος και τον καλωσορίζουν στην πόλη και την ενορία μας!
Ο π. Ανατόλιος με τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας κ.κ. Ιγνάτιο και τον
Πνευματικό του Πατέρα π. Συμεών κατά την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου