Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Οι Πρωτοχρονιάτικες Αγιοβασιλόπιτες της ενορίας μας







Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα έκοψαν τα Κατηχητικά Σχολεία της ενορίας μας την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016. Τα παιδιά των κατηχητικών τμημάτων όλων των βαθμίδων βρέθηκαν στο Κέντρο Νεότητας του Ιερού μας Ναού, όπου πέρασαν ένα ευχάριστο Κυριακάτικο πρωινό και γνώρισαν την ιστορία και την θρησκευτική παράδοση που μας συνδέει με το έθιμο αυτό.  

  Ο εφημέριος της ενορίας μας π. Δημήτριος, ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα, ενώ ευχήθηκε στα παιδιά και στους γονείς για μια ευλογημένη και δημιουργική από το Θεό νέα χρονιά!  

  Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Δήμητριος και για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου της ενορίας μας, στο "Αρχονταρίκι" του Ναού, συνοδεία των Δασκάλων τους, ενώ δέχτηκαν και κέρασμα από τις φιλόξενες κυρίες της Αγίας Ταβιθά. 



  Τέλος οι εργαζόμενοι άντρες του κύκλου μελέτης της Αγίας Γραφής, επισκέφτηκαν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 των Τριών Ιεραρχών την Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου πραγματοποιώντας ένα ευχάριστο προσκυνηματικό απόγευμα ενώ παράλληλα έκοψαν και την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα του τμήματος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου